Mobbing og trakassering i arbeidslivet

Stad: Stord kulturhus, Småsalen
Inngong: 50,-

16.01.2018, 19:00 - 20:30

Arrangementet er eit samarbeid med Helse Fonna, Mental helse og biblioteket.

Ståle Valvatne Einarsen er professor ved Institutt for samfunnspsykologi (Universitetet i Bergen). Han har forska på mobbing og trakassering i arbeidslivet. Han kjem til Stord folkebibliotek for å snakka om dette emnet. Etter pausen vil det vere høve for spørsmål frå salen.

Det vil vere kaffe/te/kringle i pausen.

Velkomen!

Bill.: 50,-
(Kjøp billett i kiosken på kulturhuset eller på nett: Stord kulturhus

Om Ståle Valvatne Einarsen:
Ståle Einarsen er en ledende norsk psykolog og forsker innen arbeidsmiljøfeltet og en nestor innenfor feltet konflikthåndtering. Einarsen har utgitt en rekke bøker om arbeidsmiljø, ledelse og konflikthåndtering og er verdens mest siterte forsker innen feltet mobbing og trakassering i arbeidslivet.

Einarsen har blant annet utgitt bøkene.; ”Seksuell trakassering” (1993), ”Mobbing og harde personkonflikter” (1994), ”Det gode arbeidsmiljø” (2000; 2011), ”Ledelse på godt og vondt” (2002; 2015), ”Bullying and emotional abuse in the workplace” (2003), ”Den dyktige medarbeider” (2005; 2016), ”Håndtering av konflikter og trakassering i arbeidslivet” (2007; 2017), ”Jeg er jo ikke Jesus heller. Arbeidsmiljø og utbrenthet blant norske prester” (2008), «Organisasjon og ledelse» (2017), samt «Bullying and harassment in the workplace; Developments in theory, research and practice” (2011). Sammen med Harald Pedersen og Helge Hoel har han utviklet metoden faktaundersøkelse og de gav i den forbindelse i 2016 ut boken «Faktaundersøkelse. Arbeidsmetodikk i vanskelige arbeidsmiljøsaker» på Gyldendal forlag.

Einarsen har publisert over 100 vitenskaplige artikler i anerkjente internasjonale vitenskaplige journaler om temaer knyttet til arbeidsmiljø, kreativitet og innovasjon, ledelse, samt om mobbing og trakassering i arbeidslivet. Hans forskning er publisert i journaler som Work and Stress, Leadership Quaterly, British Journal of Management. Journal of Occupational Health Psychology, Journal of Occupational and Organisational Psychology, Journal of Work and Organisational Psychology, Journal of Manpower, Scandinavian Journal of Psychology, osv.. Einarsen er en ettertraktet, underholdende og dyktig foredragsholder. Til daglig arbeider Einarsen som Professor i Arbeids- og organisasjonspsykologi ved Universitetet i Bergen der han leder Forskningsgruppen for arbeidsmiljø, ledelse og konflikt.