Lesekroken

Lesekroken

Aktuelt   

Lese-lytte- ordlotto- fargelegge norske eventyr

Tilgong

Me abonnerar på lesekroken – ei teneste med eventyr på 20 språk.  Passordet er: stobib

Om Lesekroken på lesekroken.no

 

Lesekroken.no er eit spanande digitalt tilbod med streaming av eventyrlydbøker.

Lesekroken.no inneheld digitale lydbøker med eventyr fra Asbjørnsen og Moes samlinger på bokmål og nynorsk, samt 20 av dei mest vanlege framandspråka i Noreg. I tillegg 120 ekstra lydbøker med klassiske eventyr på bokmål.

Lesekroken.no inneheld i tillegg interaktive aktivitetar til eventyra som er tilpassa vanlege nettlesare til PC, MAC, nettbrett og Smart-telefoner. Tenesta er nettbasert, ingen installasjon eller nedlasting av program. Brukarane kan logga seg på uansett kor dei enn er i verda. Eventyra er oversett og innlest av tospråklege lærare/pedagogar, i tillegg bidreg kjente artister og skodespelarar. Det er dei same fire eventyrane som går att på kvert framandspråk: Mannen som skulle stelle eima, Dei tre bukkane Bruse, Den syvande far i huset og Pannekaka.

Lesekroken.no har også språk-aktivitetar som ordlotto, puslespel og fargelegging.