Ein mann, ei kvinne og ein baby står ved eit vatn omringa av flotte fjell.

Om dette arrangementet

Bibliotek

Lev meir med medvitne val – eit inspirasjonsføredrag for berekraftig privatøkonomi

Då vesle Mons kom til verda, stilte Christina og Lars seg spørsmålet: Skal me tre verkeleg berre få to vakne timar saman i døgnet? Så snudde dei livsstilen på hovudet.

Bli med på eit foredrag om den økonomiske reisa til ein familie. Korleis kan ein gå frå null kontroll til full kontroll på økonomien? Veit du den ekte verdien av tida di? Korleis kan ein bruka økonomi som eit verktøy for å oppnå draumane sine?

Berekraftsvekene på Stord, Lønning Lutlandbruk og Stord folkebibliotek inviterer til ein spennande kveld med Christina og Lars frå @langhelghverhelg som deler sine beste tips for å bygga og vedlikehalda ein berekraftig privatøkonomi.